Jun Fan Jeet Kune Do

Bruce Lee mag gerekend worden tot de meest invloedrijke vechtsporters aller tijden. De atletische en razendsnelle Kung Fu vechter veranderde met zijn films aan het begin van de jaren ’70 van de vorige eeuw de vechtsportwereld volledig. Niet alleen op het gebied van Nunchaku, maar zeker op het gebied van Mixed Martial Arts en natuurlijk Jeet Kune Do zelf.

De stichting heeft ten doel:

  • Het gratis periodiek verzorgen van workshops op gebied van weerbaarheid voor slachtoffers van geweld en preventie daarvan.
  • Behouden en promoten van Lee Jun Fan Gung Fu en Jeet Kune Do, zoals onderricht door Bruce Lee en weergegeven door de Nucleus;
  • Behouden en promoten van Lee Jun Fan Kung Fu, Jun Fan Jeet Kune Do & Wei Kuen Do zoals onderricht door Leo T. Fong – vriend van Bruce Lee;
  • Het geven van inzichten over weerbaarheid middels Jeet Kune Do principes voor diverse doelgroepen in kleine groepen of via 1-op-1 trainingen;
  • Het bevorderen van de lichamelijke en geestelijke vorming van jongeren en volwassenen van beide geslachten door het organiseren van sport- en spelbeoefening in de vorm van Martial Arts voor zowel leden als niet-leden van de stichting;
  • Het aanbieden van erkende Jun Fan Jeet Kune Do opleidingen;
    het verzorgen van standaard test-, gradatie- en certificering systeem leden en/of geregistreerden;
  • Samenwerken met instanties (o.a. Gemeente Groningen, andere sportscholen, verenigingen en goede doelen) om de doelen nog meer kwaliteit en ondersteuning te geven.

WALK ON!

Stichting Jun Fan Jeet Kune Do Nederland is in maart 2000 opgericht en heeft sindsdien vele mooie momenten gekend.

Intake

Let op! Je kunt niet zo maar binnen komen en direct een gratis proefles meedoen. We maken eerst een afspraak om elkaar even kort te spreken via de telefoon. De zaal is redelijk klein en we zitten aardig vol. 

Gratis Workshops

We geven vier keer per jaar een gratis workshops. Weerbaarheid voor vrouwen is daarbij het thema. De desbetreffende datum zal via Magma Groningen kenbaar gemaakt worden. 

Jeet Kune Do is niet voor de massa. De zelfontdekking en jezelf op een oprechte en eerlijke manier te uiten door Martial Arts is prachtig, maar kost veel tijd.

We zien je graag naast ons lopen op dit mooie pad.
Dus zoals Bruce Lee zei: “Walk On!”

Postadres:
Emmerwolderweg 32
9791 JA Ten Boer
KvK nummer: 30163242
YiDo.nl

Schuiven naar boven