Evine skincare

Mijn naam is Else Steenhuis, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste.
Ik vind het belangrijk om het mooiste uit de mens te halen. Dit met behulp van een gerichte behandeling op maat! Hiervoor heb ik naast mijn diploma diverse cursussen en specialisaties gevolgd en blijf mijzelf regelmatig bijscholen.
Hierbij kunt u denken aan: huidverbetering, huidverjonging, bindweefselmassage en Shiatsu massage.

Natuurlijk mooi!

Schoonheid begint bij jezelf en komt van binnenuit!
Wanneer je lichaam en geest niet in balans zijn, zal dat ook aan uw huid zichtbaar zijn. Het is daarom belangrijk lief te zijn voor jezelf, je huid en de tijd/rust voor jezelf te nemen.
Dat straal je vanzelf ook aan de buitenkant!

Wees niet bang om vragen te stellen!
Al luisterend vinden we samen de juiste behandeling en kunnen we samen een plan maken om naar een einddoel toe te werken.

Mijn salon

Evine Skincare is een kleinschalige en daarmee een laagdrempelige eenmanssalon.
Mijn schoonheidssalon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en verzorging voor een betaalbare prijs.
U kunt in de schoonheidssalon terecht voor verschillende behandelingen.
Neem vooral eens een kijkje op mijn site bij de behandelingen die ik aanbiedt!
Zoals: Alle schoonheidsbehandelingen, huidverbeterende behandelingen, massages, bindweefselmassage van het gezicht, waxen, harsen, epileren, verven van de wenkbrauwen of wimpers.
Kwaliteit voor uw huid en ontspanning voor uw lichaam en geest. Kom even helemaal tot rust en neem een moment voor uzelf.

Informatie

Voor meer informatie over één van de producten of de bovengenoemde behandelingen kunt u mij persoonlijk benaderen of u laten informeren via de site van Puurr.

Contact

Wanneer u graag een afspraak wilt inplannen mag u telefonisch contact met mij opnemen. Wanneer u belt en er niet direct wordt opgenomen, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan zal er zo spoedig mogelijk worden terug gebeld. U kunt ook een WhatsApp bericht sturen, deze zal dan z.s.m. beantwoord worden!

Voor een ruime keuze aan mogelijkheden kunt u de prijslijst raadplegen.
Ik werk alleen op afspraak, als u langs wilt komen bij de salon, zorg er dan voor dat u van te voren een afspraak heeft ingepland.
Helaas is er geen pin mogelijkheid, gelieve het bedrag zo contant mogelijk mee te nemen of u kunt gebruik maken van een tikkie of overschrijving

METAALLAAN 255 | GRONINGEN
+31 6 48 57 5860 | INFO@EVINESKINCARE.NL
KVK: 80115411

Puurr

Ik werk in mijn salon met het merk Puurr.
Puurr staat voor pure, zuivere cosmetica voor lichaam en geest.
Dit is een professionele producten lijn van Nederlandse bodem, een verzorgingslijn voor elk huidtype en zo natuurlijk mogelijk (95% tot 100%).
De producten zijn niet op dieren getest, vrij van parabenen en mineralen oliën.
Door het gebruik van de airless verpakking gaat het product langer mee.
Voor elk huidtype is er een mini Try Out Kit, op deze manier kunt u op een zeer voordelige manier kennismaken met de lijn die voor uw huid geschikt is.
Dat is Puurr genieten van een professionele behandeling voor iedereen!

Mijn absolute musthave

De huidverbeterende behandelingen van Puurr en de producten van de expert lijn.
Bijvoorbeeld:
De acid peel en de Biopeeling hebben een combinatie van werkstoffen die zeer effectief zijn bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals: acne of rosacea. Daarnaast is de biopeeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.
Normaal gesproken doet de huid er 28-30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de biopeeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze nieuwe cellen aan. De huid vernieuwd zich sneller. Dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Schuiven naar boven